Bouwbedrijf Ruyter
Bouwbedrijf Ruyter is aangesloten bij BouwGarant en BouwNed
Bouwgarant
Bouwend Nederland

Bouwbedrijf Ruyter B.V.: bouwen aan uw woon- en werkplezier

Bouwbedrijf Ruyter werd in 1929 opgericht door Jan Ruijter. De huidige eigenaars, Jan en Marco Ruijter, behoren tot de derde generatie bouwers. Zij kregen de liefde en het talent voor bouwen met de paplepel ingegoten. Hun vader Harry Ruijter gaf het bouwstokje aan hen door. Inmiddels kijken ze terug op ruim 30 jaar ervaring en zit het bouwen hen in het bloed. Samen met een vast team aan vakkundige medewerkers bouwen zij aan uw woon- en werkplezier.

Woningbouw, renovatie én utiliteitsbouw

We zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerk binnen de woningbouw. U kunt bij ons terecht voor uw droomhuis, maar ook voor uw kantoor, schuur, garage en inpandige verbouwing. Daarnaast voelen wij ons thuis bij renovatie-, verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden. Ook kleinschalige utiliteitsbouw (kantoor- en bedrijfsruimten) behoort tot ons dienstenaanbod.
Ons bedrijf is gevestigd in Zwaagdijk, in de kern van West-Friesland. Wij bouwen in de nabije regio, maar ook verderop in Noord-Holland en in sommige gevallen zelfs daarbuiten.

Denken in oplossingen

Om ons heen hebben we een flexibele schil van diverse onderaannemers met elk hun eigen specialisme, die wij inschakelen waar dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan metselaars, schilders, cv-monteurs en loodgieters. Omdat we als broers en compagnons goed op elkaar zijn ingespeeld zijn we onderling inwisselbaar. Voordeel is dat het aanspreekpunt voor u altijd een bekende is en dat u altijd weet aan wie u vragen kunt stellen. Door korte lijnen te houden in de communicatie met u en onze leveranciers kunnen we goed meedenken. Ook gedurende het bouwproces zijn wijzigingen mogelijk. Zowel in de tekening als op de bouwplaats zelf. Wij zijn sterk in improviseren en bieden maatwerk. Of u nu kiest voor een nieuw huis bouwen, uw huis verbouwen of renoveren.

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Ruyter?

- Derde generatie vakmanschap
- Meer dan 30 jaar ervaring
- In bezit van het aannemersvakdiploma
- Lid van Bouwgarant
- Lid van Bouwend Nederland
- Sterk in maatwerk
- Hoge mate van flexibiliteit gedurende gehele bouwproces


Ruyter Bouwbedrijf

Lees verder

Adres

Contact